Çarşamba, Şubat 02, 2011

Hediyelere boğuldum!!! :))))

Önceki postta Aslıcım'ın kolye gönderdiğini yazmıştım, aslında daha önceden gelmişti; ama eve teslim edememişler, efenim kardı bilmemneydi ben hastalandım filan derken kargoyu alabilmem bugünü buldu, evden arabayı kaçırıp bin bela kargoya vardım (yolda stop mu etmedim, yokuşlarda mı kalmadım off  >.<  :D:D) ben sadece kolye bekliyordum o yüzden paketi küçük bişey sanmıştım. Kargodan KOC-CA-MAN bi paket alınca baya şaşırdım, heyecan ve merakın da verdiği etkiyle hunharca paketi paketi açtım hemen! :D:D Paketin içinden bisürü hediye çıktı!!!! İçinden sadece onun çıkacağını sandığım Panda kolyem, The rolling stones logosu şeklinde olan broşum, Kanavinçe ile yapılmış kurukafalı yastığım ve içinde Aslıcım'ın el yazısıyla not bıraktığı ajandam! (Hemen hepsini nasıl sahiplendim ehe ehe :D:D)


Hediyeleri aldığım zaman o kadar şaşırdım ve sevindim ki annem artık isyanlara gelip "biz bişey aldığımızda neden bu kadar sevinmiyorsun hıh" triplerine girdi :P ahahaha :D Arabada şip şak mutluluk anı fotosu çekindim, yeyyy!!





Aslıcım tekrar çoooooooook çok çok teşekkürler!! <3 Çok incesin, kesinlikle gönlünden bol bol kopmuş hediyeler :P :))) İstanbul'dan döner dönmez senin için süpper bi teşekkür hediyesi hazırlıycam! Süpriz olsun ne olacağı ^^ Öpüldün çok!!!

4 yorum:

  1. hepsi çok güzel gerçekten.. ben bizzat gördüm onayladım.. hem o ajandadan kankacığım bana da almış ki ^_^
    güle güle kullan şekerim <3

    YanıtlaSil
  2. Seviyorum bu kankaları ben!! <3

    YanıtlaSil
  3. ben buraya yazamamıştım nedense bi sorun olmuştu.
    ya hediyede bişey yok zaten elimizden gelen ufak tefek şeyleri paylaştık.
    kankalar da seni seviiii

    YanıtlaSil