Pazar, Şubat 13, 2011

Hurts

It hurts baby! Yeah! :D İğrenç esprimi de yaptıktan sonra artık konuya gireyim diyorum :D Hurts ingiliz bir "Synthpop" grubu. Evet synthpop! 80s Synthpop'ına bu kadar müdavim olan ben için milenyum çağında o esintileri taşıyan bir grup görmek harika bir olay! Hurts yeni bir grup, haliyle sadece bir albümleri var ama şunu söyleyebilirim ki albümü aç, baştan sona dinle. Her şarkısı ayrı bir güzel olan albümlerden kendisi. Şarkıları haricinde klipleri ve kostümlerinde kullandıkları ingiliz stili de diğer pop gruplarından ayırıyor kendilerini, her klipleri ayrı bir güzel. Grubun bu duruşunu seviyorum. Hurts <3
Zaten Wonderful Life'ı kesin biyerlerde duymuşsunuzdur. Diğer şarkılarını da mutlaka dinleyin; benden tavsiye.

Wonderful Life klibinin ilk versiyonu;


Bu da ikincisi;


Better Than Love;


Sunday (Live Version);


Happiness;


Stay;


All I Want For Christmas Is New Year's Day;

Cumartesi, Şubat 12, 2011

Kuroshitsuji Action Figure, keyholder and charms ^_^

Ankara'da müdavimi olduğumuz metal shop Zıd Müzik'ten kuroshitsuji ile ilgili ne var ne yok herşeyi topladım!! Daha önceden de grell vardı ama kaçırdım onu, başkası almış :(
Kuroshitsuji II'yi de bitirdim bu arada, postu yakında ^^


Kolye yaparım ki ben bunu ^^

The Crow figürümün yanında itinayla yerini aldı kendisi, yalnız figür toplama hastalığına bir başlarsam sonu fena :D

Çarşamba, Şubat 02, 2011

Hediyelere boğuldum!!! :))))

Önceki postta Aslıcım'ın kolye gönderdiğini yazmıştım, aslında daha önceden gelmişti; ama eve teslim edememişler, efenim kardı bilmemneydi ben hastalandım filan derken kargoyu alabilmem bugünü buldu, evden arabayı kaçırıp bin bela kargoya vardım (yolda stop mu etmedim, yokuşlarda mı kalmadım off  >.<  :D:D) ben sadece kolye bekliyordum o yüzden paketi küçük bişey sanmıştım. Kargodan KOC-CA-MAN bi paket alınca baya şaşırdım, heyecan ve merakın da verdiği etkiyle hunharca paketi paketi açtım hemen! :D:D Paketin içinden bisürü hediye çıktı!!!! İçinden sadece onun çıkacağını sandığım Panda kolyem, The rolling stones logosu şeklinde olan broşum, Kanavinçe ile yapılmış kurukafalı yastığım ve içinde Aslıcım'ın el yazısıyla not bıraktığı ajandam! (Hemen hepsini nasıl sahiplendim ehe ehe :D:D)


Hediyeleri aldığım zaman o kadar şaşırdım ve sevindim ki annem artık isyanlara gelip "biz bişey aldığımızda neden bu kadar sevinmiyorsun hıh" triplerine girdi :P ahahaha :D Arabada şip şak mutluluk anı fotosu çekindim, yeyyy!!





Aslıcım tekrar çoooooooook çok çok teşekkürler!! <3 Çok incesin, kesinlikle gönlünden bol bol kopmuş hediyeler :P :))) İstanbul'dan döner dönmez senin için süpper bi teşekkür hediyesi hazırlıycam! Süpriz olsun ne olacağı ^^ Öpüldün çok!!!

Salı, Şubat 01, 2011

Hamanınnn *__*

Pek sevgili Gutu'nun kankitosu Aslıcım hama çığlıklarıma dayanamayıp bana da bi Panda kolye yapıp gönderdi!! Kardı kıştı hastalıktı filan derken almaya fırsatım olmamıştı. Kargoda kendisi yatıyor şuan >-< Birazdan arabayı kaçırıp gidip alacağım kendisini *sabırsızlanmakk!!* Hamadan ben de nasibim aldım ya daha ne diyeyim :D:D

Hamanınnı yaptıktan sonra fötösünü de çekmişti Aslıcım <3

Çoooook çok çok tatlı olmuş <3 Çok saol Aslıcım <3 Kargodan alır almaz hemen şip şak mutluluk fotomu da çekicem! :D Aslı'ya ne mi göndericem teşekkür için? Süpriiiiz :))

Tatil "Post"uyum ben esasen.

Tatil başladı, notlar geldi. Tatil başlar başlamaz da amma gezdim tozdum, bugün babama bi kıyak geçip evde kalayım ve evdeki işlerimi halledeyim dedim. İşlerimden biri de unuttuğum blogumu hatırlamak tabi ^^ Evde kalmamın en etkili nedenlerinden biri de mütüş şekilde hasta olmam şuan. Eveeet, perşembe gününden beri tatilim ve hiçbişey yapmadım :/ Dinlendim diyelim, hayır yoruldum; ama sosyalleştim biraz, iyi oldu, ihtiyacım vardı. Yıllardır Ankara'da mekan mekan gezdiğim caddenin içinde şuan takılmaktan büyük zevk aldığım Voodoo Blues'da geçti çoğu günüm. (Eee ağır metalciydik ya eskiden, gitmezdik öyle blues mekanlarına filan. Fuck off efenim) Ha corvus varmış bide oraya da ilk kez gittim; artık eş dost bizi biyere götür dediği zaman buralara takılıyorum, cidden hoş mekanlar.
Bir de bu arada alışverişin feci dibine vurduk annemle indirim sezonu diye, yoo indirimde olmayanları da aldık :D Görmemişin malı olmuş sıtayla hepsini paylaşıcam burda oh oh.

Koton'dan indirimden aldığımız steampunk accessories

Military ^^ ortadaki annemin dizaynı, sağdaki süper ucuza collezione'dan, çanta ise Tunalıdan Venna Butik'ten

Claries'de robo-kolye buldum yihaaa ^_^



Sonra napıcam? İstanbul'a gidicem, Eskişehir'e gidicem. İstanbul için biletimi aldım bile, perşembe ordayım ^_^ Tayfun Talipoğlu gibi bildiririm size oralardan, Keep in touch man!
Bunun dışında tatilde naaaptııııııııııııığğm, he, şey, evet, GUITAR HERO! bu mütüş zevkli bişey ya ^_^ oynadıkça oynadıkça daha bi zevkli, siz siz olun davulu başkasına kaptırmayın^^ Her türlü düelloya açığım belirteyim, lakin müzisyen (:P) geçmişimin olduğunu da belirteyim, öyle acemi sanmayınız ^^ Koştum, bas çalıştım, kitap okudum, gazete takibi filan... Günlerim böyle geçiyor işte. (Tatilde hiç bişey yapmadım diyen insana bakar mısınız :D)

Eee bundan bize ne filan diceksiniz. Haklısınız. O yüzden bu günlük kısmını geçiyorum. Bu kısım sonradan kendimin okuması içindi. Şimdi de siz "follower"larıma müjdeli haberi veriyorum: Ankara'nın en yaratıcı şahsiyetlerinden birini Blog dünyasına kazandırıyorum! O kim miymiş? işte burada!!