Cuma, Ocak 21, 2011

Tatiiiiil ^_^ geldin de bana mı geldin?!?

Valla bana geldin. Zaman sürtmece ve yarım kalan işleri rahat rahat halletme zamanıdır. Bu kız post da girer bundan sonra. Hadi bakalım. Öpüldünüz hepiniz.

Perşembe, Ocak 06, 2011

Editors

Epeydir müzik adına bir şey paylaşmamıştım blogda, paylaşayım da tam olsun. Tamam metal dinliyorum seviyorum o ayrı ama british rock gruplarına ayrı bir ilgim var. Ayrı bir tınısı var tüm british rock gruplarının istisnasız. Editors ise yeniyetme british rock gruplarından. Papillon'u dinlediğinizde; "Bu ne ya!?! electronic pop!?!" diyebilirsiniz belki ama bir dnleyin :) Dinledikçe bırakamayacaksınız Editors'ı.

"Editors are a British indie rock band based in Birmingham, who formed in 2002."







Pazartesi, Ocak 03, 2011

Yılbaşı ve 2011






 Beste <3




Bahanur <3

 2011 Yılbaşını da bol yemekli ve kalorili atlattık :D Hala gözüm doymamış olmasına rağmen son dakikada belli olan ve über eğlenceli geçen yılbaşımın yanıma kâr kaldığını düşünüyorum^^ Normalde yılbaşında İstanbul'a gidecektim. TCDDde bilet kalmaması ve soğuk havadan annemin pimpiriklenmesi üzerine-Finallerin beklediğimden önce olmasının daha büyük bir etkisi var tabi- Ankara'da kaldım. Tam da Peh Meh napıcam şimdi dışarıya mı çıksam, Bedük'e gitsem totom mu donsa açıkhavada derken çocukluk arkadaşım ve en yakın arkadaşım olan Beste'yi aradım. Annesiyle bütün planları iptal edip bize geldiler sağolsunlar. Yanlarında bir de bonusları olan Bahanur'u getirdiler. İyi ki tanışmışım çok tatlı, zeki ve eğlenceli biri ^_^ Blogu da var kendisinin. Siyaset içerikli yazılar yazıyor. Tabi size tavsiye etmek için önce benim blogu izliyor olmam lazım :D Daha yeni tanıştığımız için blogunu izlediğimde sizinle de paylaşırım :)